رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview
رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview
Blog Article
تشخیص علائم یبوست به راحتی قابل انجام است، برای شناخت علائم این عارضه به موارد زیر توجه نمایید.
تنقیه برای استفاده هر از گاهی نه به صورت منظم توصیه میشود. استفاده مکرر از تنقیه می تواند باعث اختلالات مایعات و الکترولیت در بدن شود.
مصرف غذاهای حاوی فیبر : مصرف غذا های دارای فیبر داخل دستگاه گوارش را پاکسازی و مرطوب میکند همچنین مقدار مدفوع را افزایش داده و عضلات دستگاه گوارش را تقویت خواهد نمود.
یبوست بیشتر زمانی اتفاق میافتد که مدفوع به آرامی در دستگاه گوارش حرکت میکند. مصرف کم آب، تغییر در رژیم غذایی، کاهش فعالیت جسمی و برخی داروها ممکن است باعث این اتفاق شوند.
مصرف ناکافی فیبر (فیبر در خوراکیهایی مانند میوه ها، سبزیجات و غلات به مقدار زیاد وجود دارد.)
در اطراف مقعد تعداد بسیار زیادی مویرگ و رگ های خونی با فشار خون بالا وجود دارد که در هنگام دفع مدفوع برای دفع راحت تر می توانند تا حد زیادی منعطف شوند.
سامانه ی دکتر مایکو برای اولین بار در ایران، با داشتن مجوز برای ارائه خدمات آنلاین پزشکان بیمارستان ها، اقدام به یاری رساندن بیماران در سراسر کشور کرده است.
در این حین از بیمار خواسته میشود تا به صورت ارادی عضلات مقعد خود را منقبض کند تا میزان فشار وارده هنگام دفع مدفوع تخمین زده شود. هنگامی که عملکرد این عضلات دچار اختلال شود، مدفوع مسدود شده و در نتیجه باعث ایجاد یک وضعیت مشابه به اختلال عملکرد اعصاب کف لگن میشود.
غذاهای با فیبر بالا بخورید و از یک متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد استفاده از مکمل های فیبر بپرسید.
فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته تخصص کودکان و نوزادان در سال ۱۳۸۶ است.
اگر علائم زیر همراه با یبوست وجود داشته باشد باید هر چه سریعتر برای درمان اقدام کرد:
در صورتی که فرزند شما به آلرژی مبتلا است، احتمالا علائم آزار دهنده ای را تجربه خواهد کرد. بسیاری از والدین، به دنبال این هستند که کودک خود را به یبوست غیر انسدادی بهترین دکتر برای درمان آلرژی ببرند تا بتوانند این مشکل را درمان کنند. لازم به ذکر است که آلرژی ممکن است قابل درمان نباشد، اما یک پزشک خوب می تواند با تشخیص درست، مدیریت علائم و کمک به والدین برای جلوگیری از بروز علائم بیشتر، در بهبود فرزند شما نقش مهمی را ایفا کند.
اینها به کشیدن آب به داخل روده و همچنین حفظ آب و چربی در مدفوع کمک می کنند.
یکی از علت های اصلی ابتلا به یبوست دو بیماری هموروئید یا بواسیر و شقاق مقعدی هستند. زیرا زمانی که افراد به این دو عارضه نشیمنگاهی مبتلا می شوند، به دلیل درد و سوزش از رفتن به دستشویی خودداری می کنند. در نتیجه مدفوع سفت شده و یبوست ایجاد می شود.